Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Në 50-vjetorin e UP-së, Thaçi: Ky institucion dha kontribut të jashtëzakonshëm për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës
15 Feb 2020 - 09:40
Në 50-vjetorin e UP-së, Thaçi: Ky institucion dha kontribut të jashtëzakonshëm për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi në 50-vjetorin e themelimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina, ka uruar të gjithë studentët, profesorët dhe gjithë stafin akademik. Thaçi tha se Universiteti i Prishtinës ka luajtur një rol historik në ngjalljen e vetëdijes kombëtare dhe politike në tri dekadat e fundit të shekullit të kaluar, duke dhënë kontribut […]Telegrafi.com Më shumë