Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ndihmoni vetes: Çfarë duhet të bëni nëse paraqitet sulmi i panikut?
16 May 2020 - 09:40
Ndihmoni vetes: Çfarë duhet të bëni nëse paraqitet sulmi i panikut?

Sulmi i anksiozitetit shpesh vjen nga askund, mirëpo as atëherë, as kur do të mund të themi që është me arsye, nuk do të kalojë lehtë, nëse vetes nuk i dalim në ndihmë Është me rëndësi të reagojmë menjëherë dhe ndjenjën e panikut ta ndërpresim sa më parë. Si të veprojmë? Para së gjithash, duhet […]Telegrafi.com Më shumë