Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Mustafa njoftohet nga afër me gjendjen e prodhuesve bujqësor në Gjilan
19 May 2020 - 14:40
Mustafa njoftohet nga afër me gjendjen e prodhuesve bujqësor në Gjilan

Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa së bashku me kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka vizituar përpunuesit e qumështit dhe mishit, si dhe pikat shitëse të prodhimeve bujqësore. Ai është njoftuar nga afër me gjendjen e prodhuesve bujqësor në këtë rajon dhe sfidat e rezultuara nga pandemia. “Mbështetjen […]Telegrafi.com Më shumë