Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Muharremaj: Të reshurat e shiut me breshër në Suharekë kanë shkaktuar dëme të mëdha
21 May 2020 - 09:55
Muharremaj: Të reshurat e shiut me breshër në Suharekë kanë shkaktuar dëme të mëdha

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka treguar se të reshurat e shiut me breshër në këtë qytet kanë bërë dëme të mëdha. Muharremaj ka thënë se të reshurat në fshatin Nepërbisht ka dëme më të mëdha. “Pardje në orët e natës ka rënë breshër në disa fshatra. Dje isha në terren, dhe kam […]Telegrafi.com Më shumë