Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Momentet e fundit tragjike të yllit të WWE, Gaspard e hodhi djalin e tij në drejtim të ekipeve të shpëtimit dhe më pas është mbytur në ujë
23 May 2020 - 10:40
Momentet e fundit tragjike të yllit të WWE, Gaspard e hodhi djalin e tij në drejtim të ekipeve të shpëtimit dhe më pas është mbytur në ujë

Ylli i WWE, Shad Gaspard, është mbytur në ujë në brigjet e Venice Beach në Los Angeles të Kalifornisë. Ai dhe djali i tij dhjetëvjeçar, Aryeh, kishin hyrë për të notuar dhe në një moment ishin përfshirë nga një rrymë e fortë uji. Incidenti ka ndodhur në javën e kaluar, kur ekipet e shpëtimit kishin […]Telegrafi.com Më shumë