Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ministrja spanjolle thotë se të moshuarit u gjetën ‘të vdekur dhe të braktisur’
23 Mar 2020 - 20:55
Ministrja spanjolle thotë se të moshuarit u gjetën ‘të vdekur dhe të braktisur’

Ushtarët e mobilizuar për të ndihmuar Spanjën në trajtimin e pandemisë së coronavirusit, kanë gjetur një numër të moshuarish të braktisur dhe të vdekur në shtretërit e tyre. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, lajmet erdhën pasi Spanja përjetoi një rritje të mëtejshme të numrit të vdekjeve dhe rasteve nga coronavirusi, ndërsa autoritetet shëndetësore vendosën […]Telegrafi.com Më shumë