Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ministria e Kulturës hap ftesë publike për projektet e trashëgimisë kulturore
20 May 2020 - 13:30
Ministria e Kulturës hap ftesë publike për projektet e trashëgimisë kulturore

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur ftesë publike për projekte të organizatave joqeveritare, në fushën e trashëgimisë kulturore në Kosovë dhe në vendet ku ka më shumë diasporë. “Të gjitha Organizatat e regjistruara si OJQ (sipas kërkesave të legjislacionit në fuqi për lirinë e asocimit në organizata jo-qeveritare në Republikën e Kosovës apo […]Kallxo.com Më shumë