Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Ministri Mustafa takim virtual me përfaqësuesit e BE-së, ambasadës gjermane dhe GIZ-it
15 May 2020 - 13:10
Ministri Mustafa takim virtual me përfaqësuesit e BE-së, ambasadës gjermane dhe GIZ-it

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa gjatë ditës ka zhvilluar një video konferencë me Shefin e Seksionit të Bashkëpunimit të Bashkimit Evropian në Kosovë, Luigi Brusa, Shefen e Departamentit të Bashkëpunimit për Zhvillim në Ambasadën Gjermane, Anja Becky dhe Drejtorin e GIZ-it në Kosovë, David Oberhuber ku diskutuan për objektivat dhe prioritetet […]Telegrafi.com Më shumë