Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Mini-Shengeni Ballkanik dhe Makro-Shengeni Shqiptar
12 Feb 2020 - 11:10
Mini-Shengeni Ballkanik dhe Makro-Shengeni Shqiptar

Dje, në konferencën e shtypit të dy kryeministrave, të Kosovës dhe Shqipërisë, të dy u duk se kishin mendime të ndryshme kur përmendën njëri procesin e Mini-Shengenit Ballkanik dhe tjetri Makro-Shengenin Shqiptar. Në fakt, të dyja proceset çojnë ujë në mullirin e përbashkët me interes madhor për të dyja vendet tona, në atë të integrimit […]Telegrafi.com Më shumë