Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Mësoni të piqni pogaçe të shijshme me sodë bikarbonati
22 Mar 2020 - 06:40
Mësoni të piqni pogaçe të shijshme me sodë bikarbonati

Me ndihmën e udhëzimeve do të gatuani pogaçe të shkëlqyeshme të cilën familjarët tuaj do ta adhurojnë Për të dalë pogaçja e mirë, duhet të ketë kore kërcëlluese dhe tul të butë, transmeton Telegrafi. Sipas rregullit, produktet e brumit dhe disa pogaçe piqen në furrën e nxehur në rreth 160-170 gradë Celsius në lartësinë e […]Telegrafi.com Më shumë