Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Me këtë truk të thjeshtë dredhëzat do të qëndrojnë më shumë
14 May 2020 - 14:25
Me këtë truk të thjeshtë dredhëzat do të qëndrojnë më shumë

Tani është sezoni i dredhëzave, por meqenëse është fjala për pemët të cilat kanë numër të vogël kalorish, mund t’i hamë sa të duam Krahas anëve të shumta pozitive të kësaj peme, ekziston edhe ana më e keqe. Dredhëzat shpejt prishen, pra askush nuk dëshiron t’i hajë kur zbuten, ndryshojnë ngjyrën dhe shijen. Po ju […]Telegrafi.com Më shumë