Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Mark Zuckerberg i vendosur që keqinformimi të “mos bëhet viral”
22 May 2020 - 15:40
Mark Zuckerberg i vendosur që keqinformimi të “mos bëhet viral”

Sipas Mark Zuckerberg, Facebooku është duke e ndaluar keqinformimin sa i përket zgjedhjeve elektorale në Shtetet e Bashkuara dhe coronavirusit. Në një intervistë me BBC, drejtori i përgjithshëm i Facebookut iu përgjigj pyetjeve në lidhje me fushatën e kompanisë kundër keq informimit, pandeminë Covid-19, zgjedhjet e ardhshme dhe kontrollin thuajse të përgjithshëm mbi rrjetin më […]



Telegrafi.com Më shumë