Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Marinimi: Si të pjekim në skarë mish, peshk, perime, djathë e fruta
09 May 2020 - 15:10
Marinimi: Si të pjekim në skarë mish, peshk, perime, djathë e fruta

Pjekja e mishit dhe e peshkut e ka zanafillën që kur njerëzit filluan të ndezin zjarrin dhe ne, edhe sot e kësaj dite, vazhdojmë të pjekim dhe na pëlqen shumë kjo gjë Të kalosh ditën me një skarë të mirë në kopsht, është e këndshme, pasi është një rast i mirë për t’u mbledhur me […]Telegrafi.com Më shumë