Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Maqedoni: BE kërkon mënyra që dhurata prej 50 milionë eurove të dedikohet për krizën me coronavirusin
26 Mar 2020 - 10:10
Maqedoni: BE kërkon mënyra që dhurata prej 50 milionë eurove të dedikohet për krizën me coronavirusin

Eurokomesari për zgjerim dhe fqinjësi të mirë i BE-së Oliver Varhelyi, sot përmes një letre e ka informuar kryeministrin Oliver Spasovski, se tashmë ka dhënë instruksione që katër milionë euro nga instrumentet e BE-së të dedikohen për nevojat urgjente të Maqedonisë së Veriut. Varhelyi në letër thotë se i shikon mundësitë që dhurata prej 50 […]Telegrafi.com Më shumë