Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
‘Luftë në mes të përdoruesve të YouTube dhe TikTok’, indianët e ‘rrëzojnë përtokë’ vlerësimin e TikTok në Google Play Store
20 May 2020 - 13:25
‘Luftë në mes të përdoruesve të YouTube dhe TikTok’, indianët e ‘rrëzojnë përtokë’ vlerësimin e TikTok në Google Play Store

TikTok është një nga aplikacionet më të njohura në Indi. Sidoqoftë, platforma e mediave sociale ka marrë një goditje të madhe në vlerësimet në Google Play Store dhe Apple App Store. Kjo pasi që, disa përdorues, kryesisht indianë, i kanë dhënë aplikacionit një vlerësim me një yll mbi një video të diskutueshme në YouTube, të […]Telegrafi.com Më shumë