Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Letër e hapur, politikanëve të Kosovës: Në luftën më të rëndë që bota ka, ne duhet të jemi të bashkuar
24 Mar 2020 - 19:40
Letër e hapur, politikanëve të Kosovës: Në luftën më të rëndë që bota ka, ne duhet të jemi të bashkuar

Nga: Ardian Remzi Hoxha. Të nderuar udhëheqës politikë, Sot shënojmë 24 Marsin, ditën kur të gjithë ishim të bashkuar dhe kur NATO-ja i bombardoi caqet e Ushtrisë dhe Policisë serbe. Të gjithë ishim një, sepse kishim një hall: çlirimin nga okupatori serb. Tashti armik e kemi virusin COVID-19, ndaj duhet sërish të bëhemi një. Sikur […]Telegrafi.com Më shumë