Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Kushtetuta, ligji dhe utilitarizmi partiak
21 May 2020 - 13:25
Kushtetuta, ligji dhe utilitarizmi partiak

Më parë gjatë këtij muaji, përmes një shkrimi jam munduar të argumentoj se pse demokracia në Kosovë, ndonëse e brishtë, është duke funksionuar. Këtë pikëpamje e kam mbështetur në dy fakte: në zgjedhjet e lira dhe ndryshimin e pushteteve pa dhunë, si dhe në funksionimin e Gjykatës Kushtetuese që reflekton kredibilitet dhe integritet në ndarjen […]Telegrafi.com Më shumë