Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Kush e largoi Contour Global nga Kosova, politika apo thëngjilli?
21 Mar 2020 - 13:40
Kush e largoi Contour Global nga Kosova, politika apo thëngjilli?

Tërheqja e kompanisë Contour Global nga planet për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re” me kapacitet prej 500 megavatësh, në Kosovë po vlerësohet në mënyra të ndryshme. Qeveria e kaluar e Kosovës dhe Contour Global, në vitin 2017, kishin nënshkruar marrëveshje për ndërtimin e këtij termocentrali. Përgatitjet për realizimin e projektit kishin filluar në vitin […]Telegrafi.com Më shumë