Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
​Kurti: ZRRE-ja duhet ta mbikëqyrë KEDS-in
03 Mar 2020 - 13:55
​Kurti: ZRRE-ja duhet ta mbikëqyrë KEDS-in

Në panelin për bashkëpunim rajonal, të organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës, kryeministri Albin Kurti u pyet nga përfaqësues të biznesit për çështjen e energjisë elektrike dhe heqjen e monopolit për rrjetin shpërndarës energjetik. Kryeministri Kurti tha se është e vërtet se KEDS ka monopol dhe kjo nuk është mirë. “Privatizimi në atë kohë […]Telegrafi.com Më shumë