Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Kur heshtja i hap rrugë krimit shtetëror
20 May 2020 - 14:40
Kur heshtja i hap rrugë krimit shtetëror

Ngjarje të mëdha si kjo e shembjes së Teatrit Kombëtar janë një pasqyrë e rrallë ku një shoqëri mund të shohi veten më qartë se kurrë. Aty dalin në pah rrahjet e pulsit të reagimit qytetar, kurajo civile për të thënë të vërtetën, dinjiteti dhe ndjeshmëria për publiken, historinë, rrënjët dhe identitetin, gjithçka që e […]Telegrafi.com Më shumë