Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Kujtesë në nderim të aktores së madhe: Lezja siç (nuk) e njohim
25 Mar 2020 - 15:55
Kujtesë në nderim të aktores së madhe: Lezja siç (nuk) e njohim

Me rastin e shuarjes së ikonës së skenës, teatrit  dhe ekranit, Leze Qena, po e ribotojmë intervistën dhënë Telegrafit para disa vitesh, ku përmes rrëfimit të saj dëshmohet sinqeriteti, pozitiviteti dhe talenti i një aktoreje, e cila do të mbetet shembull se si duhet profesioni Bisedoi: Shaqir Foniqi Aktorja e njohur Leze Spaçi- Qena mëse […]Telegrafi.com Më shumë