Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Kroacia pa asnjë rast të ri me koronavirus në 24 orët e fundit
23 May 2020 - 17:50
Kroacia pa asnjë rast të ri me koronavirus në 24 orët e fundit

Në Kroaci gjatë 24 orëve të fundit nuk është regjistruar asnjë rast i ri me koronavirus, ka bërë të ditur Shtabi Kombëtar i Mbrojtjes Civile. “E 89-ta ditë që nga shfaqja e koronavirusit: 2,243 të sëmurë dhe 2,023 të shëruar. Sot i gëzohemi numrit, të cilin e kemi arritur me përgjegjësi dhe disiplinë, zero të […]GazetaBlic Më shumë