Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Koronavirusi dhe sfidat e punëtorëve në sektorin privat
26 Mar 2020 - 15:25
Koronavirusi dhe sfidat e punëtorëve në sektorin privat

Alush Sejdiu Në shoqëritë funksionale, demokratike dhe moderne, solidariteti është veprim themelor në shoqëri. Shteti nuk lejon që barra e një krize të madhe kolektive të bartet dhe të zgjidhet nga vet familjet ose individët. Solidariteti, për organizimin sindikal është definicion bazik, ndaj mu në këto situata zëri i aktivistëve sindikalë duhet të dëgjohet dhe […]Telegrafi.com Më shumë