Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19
23 May 2020 - 10:30
Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19

Asociacioni i komunave të Kosovës përmes një njoftimi në Facebook kanë kërkuar që faza e dytë e masave të shkurtohet. Sipas AKK, kjo kërkesë vjen pas trendeve pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitiv që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së COVID 19. Në komunikatën e AKK thuhet se, kryetarët […]Kallxo.com Më shumë