Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Komuna e Obiliqit nënshkruan memorandum bashkëpunimi me KEK-un
20 May 2020 - 17:40
Komuna e Obiliqit nënshkruan memorandum bashkëpunimi me KEK-un

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka zhvilluar sot një takim me u.d Drejtorin ekzekutiv të KEK-ut, Luigj Imeri. Në këtë takim është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi mes Komunës së Obiliqit dhe Korporatës Energjitike të Kosovës(KEK), për hartimin e projektit ideorë për fazën e parë të projektit “Gjelbërojmë Tokën për Ardhmërinë- Parku i qetë“ në […]Telegrafi.com Më shumë