Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Kohët e palavdishme që po jetojmë…
13 Feb 2020 - 10:40
Kohët e palavdishme që po jetojmë…

Jemi realisht duke jetuar, nën renë e sterrtë, të një kupole që tashmë është ngulur si një çati e përhershme mbi kokat tona. Politikisht dhe psikologjikisht, kjo kupolë është sundimtare e fuqiplotë. Thith energjitë e këtij vendi dhe të popullit që e banon dhe ushtron njëherazi një pushtet vertikal, gjithmonë e më vertikal, gjithmonë e […]Telegrafi.com Më shumë