Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
KEK në tri vitet e ardhshme parasheh të investojë 437 milionë euro
25 Feb 2020 - 12:10
KEK në tri vitet e ardhshme parasheh të investojë 437 milionë euro

Korporata Energjetike e Kosovës në tri vitet në vijim ka nevojë të realizon investime të mëdha kapitale, vlera e të cilave do të arrij në rreth 437 milionë euro. Drejtuesit e KEK-ut konsiderojnë se këto janë investime të domosdoshme për të garantuar siguri dhe stabilitet energjetik në Kosovë për 40 vitet e ardhshme. Investimi më […]Telegrafi.com Më shumë