Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
KEDS: Mospagesa e faturave rrezikon furnizimin me energji elektrike
23 Mar 2020 - 15:40
KEDS: Mospagesa e faturave rrezikon furnizimin me energji elektrike

Situata e fundit pandemike është duke e rrezikuar edhe funksionalitetin e KEDS-it dhe KESCO-s. Kjo, pasi kanë rënë në minimum pagesat e energjisë elektrike, duke e bërë të pamundur mbulimin e shpenzimeve. Kështu thuhet në njoftimin e bërë nga Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike (KEDS). Kompania njofton se në Kosovë ekziston një zinxhir […]Telegrafi.com Më shumë