Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
KEDS mobilizon mbi 250 punëtorë në zonat e prekura nga era e fortë
26 Feb 2020 - 14:55
KEDS mobilizon mbi 250 punëtorë në zonat e prekura nga era e fortë

Me rikthimin e erërave në shumë pjesë të vendit, Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë elektrike thotë se ka angazhuar mbi 250 punëtorë. KEDS thotë se punëtorët në terren janë të ndarë në dhjetëra ekipe. “Ata janë të pajisur me të gjitha makineritë e disponueshme dhe janë duke intervenuar në zonat e prekura nga këto […]Telegrafi.com Më shumë