Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Katër gabime të zakonshme të karrierës që duhet shmangur
14 Feb 2020 - 14:55
Katër gabime të zakonshme të karrierës që duhet shmangur

Siç thoshte dikur Albert Einsteini: “Një person që nuk ka gabuar kurrë, asnjëherë nuk ka provuar diçka të re”. E vërteta është kjo: Nëse nuk po bëni gabime në karrierë, nuk po përpiqeni. Dhe nëse nuk po përpiqeni, nuk do të keni sukses. Për shkak se ne jemi të gjithë njerëzorë, gabimet profesionale janë të […]Telegrafi.com Më shumë