Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Iu kërkoi të mbanin distancën sociale, adoleshentët e tërhoqën policin zvarrë nëpër park
23 May 2020 - 10:10
Iu kërkoi të mbanin distancën sociale, adoleshentët e tërhoqën policin zvarrë nëpër park

Vetëm pse iu kërkoi të mbanin distancën sociale dhe të mos grumbulloheshin, një grup adoleshentësh e rrahën dhe e tërhoqën zvarrë një polic, në një park në Surrey të Anglisë. Në pamjet e shpërndara, ata shihen duke e sulmuar fizikisht zyrtarin policor, derisa të tjerët qeshin në sfond dhe nuk e miratonin urdhrin e tij […]Telegrafi.com Më shumë