Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Interneti është ngadalësuar shumë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara
25 Mar 2020 - 15:55
Interneti është ngadalësuar shumë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Shpejtësia e internetit është duke u ngadalësuar, si në Evropë ashtu edhe në Shtetet e Bashkuara, si pasojë e mbylljes shkaku i coronavirusit. Sipas të dhënave nga Speedtest, kjo ishte veçanërisht e dukshme gjatë javës së kaluar, në mes të një bllokimi të paparë në shumë shtete për shkak të shpërthimit të pandemisë, transmeton Telegrafi. […]Telegrafi.com Më shumë