Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Instagram sërish pas Snapchat, teston mesazhet që zhduken
20 Mar 2020 - 15:40
Instagram sërish pas Snapchat, teston mesazhet që zhduken

Instagram është duke punuar në një tipar të ri në platformën e saj – i cili duket shumë si kopje e shërbimit që tashmë e ofron rivali Snapchat. Aplikacioni po teston prototipin e një veçorie të zhdukjes së mesazheve që do të pastronte bisedat dhe mesazhet e drejtpërdrejta të njerëzve sa herë që ato mbyllen, […]Telegrafi.com Më shumë