Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Insajderi e ka adresuar në organet e drejtësisë rastin Olluri-Kajtazi
06 May 2020 - 19:30
Insajderi e ka adresuar në organet e drejtësisë rastin Olluri-Kajtazi
Insajderi.com njofton opinionin publik se me date 30 Prill 2020 eshte dorezuar padi prane Gjykates Themelore ne Prishtine kunder Parim Ollurit ndhe Vehbi Kajtaziot si dhe me date 4 Maj 2020 ndaj te njejteve eshte dorezuar kallezimi penale ne Policine e Kosoves me dyshime te arsyeshe te veprimeve te tyre kriminale.
Insider Sh.p.k Më shumë