Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Hyjnë në grevë 50 minatorë në horizontin e 11-të të Trepçës
02 Mar 2020 - 22:55
Hyjnë në grevë 50 minatorë në horizontin e 11-të të Trepçës

50 minatorë të rinj kanë hyrë në grevë në horizontin e 11-të të minierës së Trepçës në Stan Terg, kjo për shkak se ka indikacione se konkursi i pranimit të tyre do të anulohet. Lajmin e ka konfirmuar drejtori gjeneral i Trepçës, Bastri Ibrahimi. Aktualisht në minierën e Stan Tergut ndodhet zëvendëskryeministri Haki Abazi dhe […]Telegrafi.com Më shumë