Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Haradinaj: Dështimi i ndërtimit të ‘Kosovës së Re’ dërgon mesazhe negative për investitorët amerikanë dhe me gjerë
17 Mar 2020 - 16:25
Haradinaj: Dështimi i ndërtimit të ‘Kosovës së Re’ dërgon mesazhe negative për investitorët amerikanë dhe me gjerë

Kompania amerikane Contour Global ka ndërprerë planet për ndërtimin e termocentralit 500 megavatësh “Kosova e Re”. Përveç tjerash, kompania ka deklaruar se nuk do të investojë më në projekte qymyri në botë. Sipas planifikimeve, “Kosova e Re” do të prodhonte rrymë për të mbuluar gjysmën e kërkesës për energji elektrike në Kosovë, vend ky që […]Telegrafi.com Më shumë