Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Hapet shtegu deri te pllaka përkujtimore e “Nënë Terezës” në Shkup
19 May 2020 - 16:40
Hapet shtegu deri te pllaka përkujtimore e “Nënë Terezës” në Shkup

Pas reagimeve të shumta në opinion Qyteti i Shkupi ka vendosur disa pllaka betoni për qasje tek pllaka përkujtimore e “Nënë Terezës”. Pamjet tregojnë për estetikën dhe hapësirën mes pllakave, se si duhen bërë hapat në mënyrë që të arrihet tek pllaka përkujtimore, në mënyrë që të mund të vendosen lule. Drejtori i Institutit të […]Telegrafi.com Më shumë