Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Greqia do të hapë sezonin turistik më 15 qershor
20 May 2020 - 23:30
Greqia do të hapë sezonin turistik më 15 qershor

Greqia do të hapë sezonin turistik më 15 qershor, tha kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis, duke shtuar se fluturimet ndërkombëtare do të rifillojnë më 1 korrik. “Periudha e turizmit fillon më 15 qershor. Hotelet sezonale mund të rihapen, dhe fluturimet e drejtpërdrejta ndërkombëtare në destinacionet tona turistike gradualisht do të fillojnë nga 1 korriku”, tha Mitsotakis […]Kallxo.com Më shumë