Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Google do të vë ikona në imazhe, për të treguar prej nga vijnë rezultatet e kërkuara
27 Feb 2020 - 14:55
Google do të vë ikona në imazhe, për të treguar prej nga vijnë rezultatet e kërkuara

Shumë më i lehtë dhe konkret, pritet të bëhet kërkimi në Google, në të ardhmen e afërt. Ky gjigant i kërkimit, njoftoi se tipari i tij ikonik i kërkimit të imazheve do të shtohet edhe me disa ikona të reja, për të sqaruar gjërat më mirë para se të klikohet një imazh, transmeton Telegrafi. Në […]Telegrafi.com Më shumë