Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Gjithçka filloi me gjarprin
25 Mar 2020 - 21:25
Gjithçka filloi me gjarprin

Kinezët thuhet se e hëngrën gjarprin, dhe kështu filloi gjithçka. Gjarpri e helmoi Kinën, Kina Italinë. Kështu mbërriti edhe te ne, me shumë gjasë përmes Rrugës së Kombit. Mund edhe të mos jetë ashtu, në fund të fundit kush e di të vërtetën sot me median virtuale, kur secili është ekspert për gjithçka kur mençuria […]Telegrafi.com Më shumë