Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Gjermania hap tregun e punës për punëtorët e kualifikuar nga vendet e treta
19 Feb 2020 - 22:19
Gjermania hap tregun e punës për punëtorët e kualifikuar nga vendet e treta

Para se të aplikoni për vizë pune, sipas Ligjit të Ri, individët e kualifikuar duhet të vërtetojnë kredencialet e tyre profesionale dhe akademike nga autoritetet Gjermane.


Të dhënat mbi procedurat e tilla mund të gjinden në https://www.anerkennung-in-deutschland.de/html/de/.


Profesionistët e interesuar duhet të fillojnë këto procedura përnjëherë.


Kjo është e mundur edhe para se të hyjë në fuqi ky ligj.