Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Gjarpri më i rrezikshëm në botë
23 May 2020 - 08:05
Gjarpri më i rrezikshëm në botë
"

\u00cbsht\u00eb i holl\u00eb dhe shum\u00eb i rreziksh\u00ebm. N\u00eb k\u00ebt\u00eb rast ne po diskutojm\u00eb p\u00ebr gjarprin m\u00eb t\u00eb rreziksh\u00ebm dhe vdekjeprur\u00ebs n\u00eb bot\u00eb. Mendoni p\u00ebr k\u00ebt\u00eb, ka 3 mij\u00eb specie t\u00eb gjarp\u00ebrinjve rreth globit, nga k\u00ebta 3 mij\u00eb, vet\u00ebm 400 prej tyre jan\u00eb n\u00eb m\u00ebnyr\u00eb ekstreme helmues dhe prej k\u00ebtyre 400 specieve nj\u00eb num\u00ebr i vog\u00ebl […]<\/p>\n

The post Gjarpri m\u00eb i rreziksh\u00ebm n\u00eb bot\u00eb<\/a> appeared first on Gazeta Express<\/a>.<\/p>\n"

GazetaExpress.com Më shumë