Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Fundjavë në izolim
23 May 2020 - 08:55
Fundjavë në izolim

Edhe kjo fundjavë do të jetë e kufizuar, sipas urdhrit të nxjerrë nga Ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë. Kështu, nuk do të lejohen aktivitetet e biznesit, përveç farmacive dhe pikave të shitjes së produkteve ushqimore me pakicë, të cilat lejohen të ushtrojnë aktivitetin e tyre ditën e shtunë, datë 23 maj 2020 deri në orën […]Telegrafi.com Më shumë