Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Fshatrave të Rahovecit, Gjakovës dhe Prizrenit u kthehet furnizimi me ujë pas 12 orësh
23 May 2020 - 10:45
Fshatrave të Rahovecit, Gjakovës dhe Prizrenit u kthehet furnizimi me ujë pas 12 orësh

Ujësjellësi i Gjakovës ka kthyer furnizimin me ujë pas defektit të mbrëmshëm në afërsi të fshatit Marmull. Sipas njoftimit të ujësjellësit defekti është sanuar pas 12 orësh punë. “Ekipa e KRU “Gjakova” pas një pune maratonë prej më shumë se 12 orë, arritën të eleminojnë defektin në gypin kryesorë 800 fi, duke iu rikthyer furnizimin […]Kallxo.com Më shumë