Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Franca nuk e përjashton Huawein nga rrjeti 5G
13 Feb 2020 - 19:45
Franca nuk e përjashton Huawein nga rrjeti 5G

Franca tha se kompania kineze e telekomunikacionit Huawei, nuk do të përjashtohej nga furnizimi i pajisjeve për rrjetet 5G, por mund të jetë subjekt i kufizimeve, raporton AFP. “Nuk ka asnjë diskriminim ndaj Huawei. Jo, Huawei nuk do të përjashtohet nga 5G në Francë”, tha ministri i Ekonomisë dhe Financave i Francës, Bruno Le Maire, […]Kallxo.com Më shumë