Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Fermerët në Rahovec thonë se janë në prag të falimentimit, kërkohet ndërhyrja e shpejtë e shtetit
17 May 2020 - 11:25
Fermerët në Rahovec thonë se janë në prag të falimentimit, kërkohet ndërhyrja e shpejtë e shtetit

Dëmet e shkaktuara në bujqësi kapin vlerën miliona euro si pasojë e pandemisë COVID-19. Ndër komunat më të prekura është edhe ajo e Rahovecit. Fermerët e kësaj ane nuk kanë ide se çka do të bëhet me prodhimet e tyre këtë vit, ku si pasojë e pandemisë janë mbyllur tregjet dhe një numër i prodhimeve […]Telegrafi.com Më shumë