Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Fadil Novaliq në qendër të vëmendjes – kryeministri i Bosnjës nuk di ta vendosë maskën
23 Mar 2020 - 21:10
Fadil Novaliq në qendër të vëmendjes – kryeministri i Bosnjës nuk di ta vendosë maskën

Kryeministri i Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Fadil Novaliq ishte në qendër të vëmendjes gjatë një konference të tij para përfaqësuesve të mediave të hënën në mesditë. Sipas mediave vendase, përcjell Telegrafi, ai nuk ishte në qendër të vëmendjes për raportimin rreth situatës në lidhje me virusin COVID-19, por për diçka tjetër. Siç edhe mund […]



Telegrafi.com Më shumë