Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Facebook po eksperimenton me një aplikacion të ngjashëm me Pinterest
14 Feb 2020 - 13:55
Facebook po eksperimenton me një aplikacion të ngjashëm me Pinterest

Gjatë tërë kohës, Facebook është duke eksperimentuar me aplikacione të ndryshme, që fillimisht ua shfaqë një audience të ngushtë dhe më pas e prezanton te masa e gjerë, vetëm nëse ka sukses. Në muajin nëntor, e testoi aplikacionin për Meme të quajtur Whale, derisa tani është duke eksperimentuar me një aplikacion të ngjashëm me Pinterest, […]Telegrafi.com Më shumë