Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Facebook Messenger merr dizajn të ri
29 Feb 2020 - 09:10
Facebook Messenger merr dizajn të ri

Me kalimin e viteve, aplikacionet azhurnohen me veçori të reja dhe ndryshime dhe përmirësime të dizajnit. Sidoqoftë, kjo nuk është gjithmonë domosdoshmërisht mirë, sepse ajo që dikur ishte një aplikacion i thjeshtë, përfundimisht mund të ndërrohet shumë për qëllimin e synuar. Fatmirësisht, Facebook po kërkon të thjeshtësoj aplikacionin e tyre Messenger. Aplikacioni i krijuar për […]Telegrafi.com Më shumë