Lajmet
Të rejat e fundit
Kategoria
Facebook lanson edhe Workplace Rooms
21 May 2020 - 23:10
Facebook lanson edhe Workplace Rooms

Javën e kaluar, Facebook lansoi Messenger Rooms, një shërbim të ri për video chat dhe konkurrentin e mundshëm të Zoom. Tani, Facebook po sjell video chat për profesionistët dhe bizneset, alternativën e saj të Slack. Sot, kompania prezantoi Workplace Rooms, një “hapësirë ​​virtuale për takime”, ku përdoruesit mund të organizojnë video thirrje me deri në […]Telegrafi.com Më shumë